Futsal

4 órája

Haladás VSE–Újpest péntek esti rangadó

Az NB I.-es futsalbajnokság 8. fordulójában a címvédő Haladás VSE pénteken 18.30-kor az éllovas Újpestet fogadja.

Tóth Gábor


Némi meglepetésre hét forduló után az Újpest vezeti az NB I.-es futsalbajnokság tabelláját – ráadásul az egyedüli veretlen csapat a mezőnyben (hat győzelemmel, egy döntetlennel). A szezon elején az újpesti vezetőség a felsőházat, a legjobb hat közé jutást jelölte meg célként – egyelőre tehát alaposan túlteljesít a csapat. Ráadásul begyűjtött már egészen komoly skalpokat: nyert például Nyíregyházán és Debrecenben, legutóbb pedig azt a Berettyóújfalu verte 4-2-re, amelytől szezonbeli egyetlen vereségét szenvedte el a Haladás (hazai pályán kapott ki 1-3-ra). A fővárosiaknál a két légiós, Cardoso Alves Thiago és Moreira Alves Luca a gólfelelős – előbbi nyolc, utóbbi hat találatnál jár.
Az Újpest egy ponttal vezet a Haladás előtt, tehát ha a vasi gárda behúzza a pénteki rangadót, akkor a tabella élére áll. Amire egyébként miden esélye megvan, mert hiába fut eddig egészen kiváló szezont az Újpest, a HVSE azért sokkal jobb erőt képvisel, esélyesként lép pályára. A Haladásban az előző meccseket kihagyta a sérült Vas Ádám, Sipos Gergő kettős. TG

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában