Állatvilág

2017.04.12. 17:36

Hat kutyus keresi gondos gazdáját

A Sárvár és Kemenesalja Mentett Kutyáiért Alapítvány gazdikeresői.

Bakos Ágnes

BOLYHOS ivartalanított keverék szuka kutya. A kedves eb nagyon várja a leendő gazdi hívását a 0670-2205600 telefonszámon.

BOSCO Sárváron kóborolt, úgy került az alapítvány gondozásába, és most gazdit keresnek a tigriscsíkos, fehér foltokkal tarkított staffordshire terriernek. Mindenképpen a fajtához értő, következetes gazdit igényel Bosco! Oltva, chipezve, parazitamentesítve és ivartalanítva, illetve ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatók örökbe. Érdeklődni a 0670-2205600 telefonszámon lehet.

GIZI három hónapos szuka kutyus, várhatóan közepes termetű lesz. Oltva, chipezve, parazitamentesítve és ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe. Érdeklődni: 0670-2205600.

HÉDI kóbor eb volt, egy lánccal a nyakában találták Bobán. Egy év körüli lehet a stafford-shire terrier szuka kutya. Eleinte bizalmatlan volt és félt az új helyzettől, de most már vidámabb és nyitottabb. Amíg kóborolt, voltak, akik tartottak tőle, de egyértelműen látható rajta, hogy a szeretetre szeretettel reagál, és hálás a gondoskodásért – ezt tapasztalták a sárvári kutyamentők, akik most gondozzák. Kinti-benti kutyának ajánlják, fajtához értő gazdi mellé! Érdeklődni a Sárvár és Kemenesalja Mentett Kutyáiért Alapítványnál lehet: 0670-2205600.

NÓRA másfél éves keverék szuka kutyus. Sok megpróbáltatás után szeretetéhes és nagyon aktív kutya. Tapasztalt, határozott gazdi jelentkezését várja Nóra a 0670-2205600 telefonszámon.

Fotó: Czeiner Réka

CINDY Sárváron kóborolt, Boscóval együtt fogták be. Staffordshire terrier szuka kutya, körülbelül 15 hónapos, és nagyon szép eb: fehér, tigriscsíkos jegyekkel. Meglepő lehet a karakteres fajta miatt, de az alapítvány munkatársa, Czeiner Réka azt mondta róla: „pusziosztós, szeretetéhes, barátságos”. Akár a másik stafforddal, Boscóval együtt is örökbefogadható Cindy, de mindenképpen oltva, chipezve, parazitamentesítve és ivartalanítva, illetve ivartalanítási kötelezettséggel! Cindy is várja a leendő gazdája hívását: 0670-2205600.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!