Állatvilág

2016.05.25. 19:47

Kutyusok keresik álomgazdijukat

Bemutatjuk e heti gazdakeresőinket:

AFRODITÉ

Német juhászkutya keverék kutyus. Nem fiatal:tízéves az eb, nyugodt és barátságos. A szombathelyi Ebrendészeti Szolgálat telephelyén várja a leendő gazdit, a Hajnóczy utcában.

ZSÖMI

Egy zsemleszínű németjuhászkutya keverék kutyus. Az ivartalanítással nem lesz gondja a leendő gazdinak: az eredetileg szuka kutyán már elvégezték a szükséges műtétet. Két és féléves, nagyon barátságos kutya.Gyerekek mellé ideális társ lehet,az Ebrendészeti Szolgálattelephelyére egy másik ebbel együtt került, azóta is barátok,így nem bánnák, ha közösen találnának új otthont. Az ebekről a szombathelyi Állategészségügyi és Ebrendészeti Szolgálattelephelyén, a Hajnóczy utcában lehet érdeklődni: hétfőn és csütörtökön 11 órától 15 óráig, és péntek délelőttönként.

CSILLI

A legalázatosabb és legkedvesebb eb, akit a kutya-társat keresők találhatnak maguknak.Kopó keverék, már elmúlt másfél éves és nagyon barátságos,játékos. Nem bánná, ha a leendő gazdája is szeretne labdázni: tökéletes partner a játékhoz Csilli. Szuka kutya, az ivartalanításnak nagyon örülne– meg persze a leendő gazdi is jól járna vele. A szombathelyi Állategészségügyi és Ebrendészeti Szolgálat telephelyén, a Hajnóczy utcában várja az érdeklődőket,hétfőn és csütörtökön 11 órától 15 óráig, pénteken reggel nyolctól délig,vagyis ügyfélfogadási időben.

IRÉN

Már régóta van a szombathelyi Ebrendészeti Szolgálattelephelyén – nagyon vágyik már egy igazi otthonra az ötéves snautzer keverék kislány. Jó jelzőkutya, őrző munkát szívesen vállal, az érdeklődőket a Hajnóczy utcai telephelyen várja.

BORZAS

Csak akkor szégyenlős, amikor fotózzák. Egyébként nagyon kedves, puli jellegű keverék kan kutya. Hároméves és nagyon figyelmes, jó jelzőkutya válna belőle, és már nagyon bizonyítana az új gazdinak! A szombathelyi Ebrendészeti Szolgálattelephelyén, a Hajnóczy utcában várja leendő kétlábú társát.

MORGÓ

Neve ne tévesszen meg senkit: nagyon kedves tud lenni a kétéves staffordshire-terrier keverék kutyus. Persze ehhez az kell, hogy nagyon sokat foglalkozzon vele a leendő gazdája. Napi többórányi séta és futás – ennek örülne a legjobban az eb. Persze egy tágas udvaron is feltalálja magát, de a gazdinak így sem szabad elhanyagolnia. Ügyfélfogadási időben érdeklődhet utána a leendő tulajdonos a szombathelyi Állategészségügyi és Ebrendészeti Szolgálat telephelyén,a Hajnóczy utcában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!