Belföld

2009.06.14. 09:57

Háromszázezer forintos nyomravezetői díj a halálos késelés ügyében

Kazincbarcika - Háromszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a kazincbarcikai halálos késelés ügyében - mondta a Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője, Dobi Tamás vasárnap.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A szombatra virradóra történt késelés ügyében a rendőrség a nyomravezetői díjat annak fizeti ki, aki közvetlen információval tudja segíteni a nyomozás eredményességét. A bejelentő személyét a hatóság bizalmasan kezeli - közölte a helyettes szóvivő.

Dobi Tamás korábban elmondta: az elsődleges adatok szerint garázdaság előzte meg a halált okozó testi sértést. A rendőröket péntek este éjfél után nem sokkal riasztották Kazincbarcika belterületén a megkéselt férfihez, akit kórházba szállítottak, de az életét már nem tudták megmenteni. Halált okozó testi sértés miatt indítottak eljárást eddig ismeretlen tettes ellen - tette hozzá.
        
Az MTI a helyszíni információk szerint úgy tudja, hogy a 18 éves férfi roma származású, a bűncselekmény azonban nem kapcsolható össze a korábban az országban a romák sérelmére elkövetett más bűnesetekkel.


Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!