Bulivan

2013.04.22. 12:45

Richterék lovas show-ja csütörtöktől a Sportligetben látható

Richterék lovas show-ja, a Horse Evolution 2. érkezik április 25-28. közt a Sportligetbe. A látvány a hollywoodi filmekéhez fogható.

A technikában, tudásban és attraktivitásban továbbfejlődött, megújult műsor április 25-i premierjére ügyfélszolgálati irodánkban kedvezményesen vásárolhatók jegyek. Az előadások időpontjai: csütörtök és péntek: 18 óra, szombat: 15 és 18 óra, vasárnap: 15 óra.

Richter Flórián 50 fős társulatával mutatja be az új lovas show-t, amely még több izgalmat, látványt és élményt tartogat a közönség számára, mint amilyen a Horse Evolution első része volt. A 2013-as új show-t a magyar táncélet kiemelkedő alakja, a számos díjjal kitüntetett, nemzetközi szinten ismert balettművész és koreográfus, Kun Attila koreografálta. A show speciális akrobaták, gyönyörű lovak, Monte-Carloi Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjjal kitüntetett artisták, lovasok és táncosok tudásának, előadásának forradalmian új ötvözete a legújabb technikákkal, technológiákkal.

A  programban lesz  szabadidomítás Segway-en (kétkerekű, önegyensúlyozó járművön), állva lélegzetelállító zsonglőr mutatvány a vágtázó lovon, harcművészeti elemekkel kombinált magasiskola, klasszikus balett a lovak hátán,  pro-jump bemutató akrobatikával, szaltókkal.

Richter Flórián fia, Kevin is új produkcióval készül, ahol bemutathatja  fiatal kora ellenére  bámulata méltó tudását és rendkívüli érzékét a lovak iránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!