Bulvár

2015.05.02. 16:04

Hamarosan startol a Hungary's Got Talent - Szombathelyiek is színpadra lépnek

Nyáron startol a Hungary's Got Talent, amely az egyik legelismertebb tehetségkutató. Bár még néhány hetet várni kell a műsorra, egy biztos, ismerős arcok is visszaköszönnek a képernyőről, a szombathelyi Reflex formáció ugyanis sikerrel vette az első akadályt.

Cseszkó Tamás

Czlenner Dániel neve nem ismeretlen a szombathelyiek körében, három évvel ezelőtt az X-faktor első szériájának klipversenyén lett dobogós. Most a Hungary's Got Talentbe menetel a csapat többi tagjával, Halász Borbálával és Őri Dáviddal. - Egy nap átmentem Dávidhoz, egy dalt akartam felvenni, amit a volt barátnőmnek írtam. Megkértem, hogy ő is működjön közre benne - kezdte a történetet Czlenner Dániel, alias Cézé. A felvétel alatt Dávid kapott egy telefonhívást az RTL-től, jelezték neki, hogy három nap múlva Budapesten lesz válogatás. Dávid ezt követően kérdezte meg Cézétől, hogy van-e kedve vele tartani, amire ő gondolkodás nélkül igent mondott. - Úgy éreztem, hogy egy énekes nagyban növelné az esélyeinket, ezért megpróbáltam a lehetetlent, és egy, azaz tényleg egy nap alatt sikerült megtalálnunk Borit. Aki ahelyett, hogy elküldött volna minket a francba, simán elvállalta, hogy huszonnégy óra alatt felkészül, és eljön velünk a válogatóra - elevenítette fel a történteket Cézé.

A csapat tagjai a Budapest felé vezető úton ismerkedtek össze egymással, sőt, az autóban rakták össze a dal végső verzióját. - A nóta, amivel készültünk már régóta megvolt, még a Felemelő múlt című szólóalbumomról maradt vissza. A dalszöveg már korábban elkészült, Dávid is írt hozzá. Itt szeretném megköszönni Kiss László „Des” barátomnak a sok segítséget, mert nélküle nem lenne a dal az, ami - mondta Cézé.

És hogy milyen lesz az RTL új tehetségkutatója? A srácok sok mindenről nem beszélhetnek, mert már jelenleg is szerződésük van a csatornával. Annyit azonban leszögeznek, hogy profi körülmények között zajlik a versengés. - Az RTL nagyon odatette magát. Elégedettek vagyunk, én többet várok ettől a műsortól, mint a három évvel ezelőtt megrendezett X-faktor klipversenytől - jön a válasz.

A felhozatal vegyes, vannak, akik csak viccből mentek el a válogatásra, vannak, akik pedig bizonyítani szeretnének valakinek. Cézé azt is elmondta, hogy találkoztak jó pár olyan tehetséggel, akiknek van esélyük bejutni a legjobb tízbe. - A hangulat is parádés volt, közös énekléssel, gitározással oldottuk fel a feszültséget, amihez sokan csatlakoztak, csodás élmény volt.

Esélyt is latolgattunk, Cézé azt mondja, korai lenne még jósolni. - Úgy érzem, Boriban és Dávidban is megvan a tehetség és a kitartás. Kicsit többet kell próbálnunk és foglalkoznunk egymással, mert egy csapat nemcsak a színpadon csapat, hanem a mindennapokban is. Mick Jagger sem mondta a Rolling Stones tagjainak stúdiózás után, hogy mindenki húzzon a saját dolgára! Szeretném megismerni őket, hogy tényleg otthonosan és együtt mozogjunk a színpadon. Általában ez szokott a gyorshalál oka lenni az ilyen műsorokban. Látják, hogy friss a formáció, nincs összhang - mondja Cézé, hozzátéve, hogy az értékelés alapján elég jó esélyeik vannak, de persze egyelőre maradnak a realitás talaján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!