Celldömölk

2014.09.05. 16:40

Beázás eső után

Celldömölk - Sajtótájékoztatót tartott Rozmán László, a Fidesz celldömölki polgármesterjelöltje és Szücs Dávid, Alsóság képviselőjelöltje. Hangsúlyozták, mielőbb meg kell oldani a körzet csapadékvíz-elvezetési problémáit.

Az elmúlt napokban ismételten bebizonyosodott, hogy az időjárási viszonyok igencsak megnehezíthetik az alsóságiak életét - mondta el a sajtótájékoztatón Szücs Dávid. Hozzátette, hogy több utcában a nagy esőzéseket követően összegyűlik a csapadékvíz, nem folyik el, a környező házak falai pedig vizesednek.

- Azonnali koncepció szükségeltetik, hiszen minden celldömölkinek joga van a minőségi életkörülményekhez - hangsúlyozta Rozmán László, hozzátéve, hogy nem kampányszerű beruházásokra, hanem az emberek életét valóban segítő intézkedésekre van szükség.

- A következő időszakban kész terveket készítünk többek között ennek a kérdésnek a megoldására is - emelte ki Rozmán László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!