Csillag Tünde lemaradt a torna Eb-ről

<b>Budapest</b> - Csillag Tünde, a Delfin SE SI tornásznője megbetegedett, a második válogatóversenyen már nem tudott harcba szállni; ki kell hagynia az Eb-t.

Horváth Erika

Március 29-étől rendezik Milánóban a tornászok egyéni Európa-bajnokságát. Az első válogatóverseny alapján - jó esélye volt a részvételre a szombathelyi Csillag Tündének. De egy komolynak tűnő betegség miatt le kell mondania az Eb-szereplésről a szombathelyi sportiskola tornásznőjének.

A második válogatóversenyt a felnőtt I. osztályú csapatbajnokság első fordulójának keretében rendezték meg, de ezen már nem tudott harcba szállni. Hogy a szombathelyi csapat részt vehessen a csb-n (mert legalább egy felnőttkorú versenyzőt kell nevezni) a lehető legegyszerűbb, leépített gyakorlatokat mutatott be betegen, de edzésre, más versenyre egyelőre nem is gondolhat.

A Delfin SE Csillag Tünde, Tóth Boglárka, Rédl Roxána, Jelen-csics Dorina, Szabó Dóra összetételű csapata 175,6 ponttal negyedik lett a Postás SE (194,1), az FTC (168,1) és a Békéscsaba (180,2) mögött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!