Júniusi sebességi rekord: 174-gyel a váti elkerülőn

Megyei körkép - A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság minden hónapban kiadja a legdurvább gyorshajtókról készült értékelést, és a hozzájuk tartozó fotókat. Sorozatunk júniusi részében a rekordot a váti elkerülőn a 110 km/h helyett 174-gyel száguldó Hondás tartja.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A lakott területen kívüli kategóriában a rekordot a 86-os számú főút váti elkerülőn az a Hondás állította fel, aki a megengedett  110 km/h sebesség helyett  174-gyel közlekedett. Második a 8-as számú főútvonalon a megengedett 90 km/h helyett 161-gyel száguldó autós lett.



Felavatták a váti elkerülőt - 174-gyel száguldott a Hondás

A lakott területen belüli kategóriában az a sofőr vitte el  pálmát, aki Vépen a Szent Imre herceg utcában 107 km/h sebességgel robogott.

A közlekedési balesetek elkerülése végett a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismét felhívja a közlekedők figyelmét, a KRESZ szabályainak a betartására és kéri őket az óvatos, megfontolt közlekedésre.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!