Szépségverseny: Berghoffer Boglárka életében fontos szerepe van a sportnak

Lapunk szépségversenyének márciusi győztese Berghoffer Boglárka lett. A 25 éves sárvári szépség hamarosan kirepül a családi fészekből.

Bajdó Bettina

Március szépe 1985. októberében született Szombathelyen, most Sárváron él szüleivel, ám elárulta, azt tervezi, hogy hamarosan kirepül a családi fészekből. Mint azt már korábban megtudhattuk róla, a nőies ruhákat kedveli, ám az is fontos számára, hogy a kiválasztott darab kényelmes legyen. Kedveli a kiegészítőket is, mindig figyel, hogy ezek harmonizáljanak a rajta lévő ruhával. Kedvenc színei: a barna, a beige, a zöld, a fehér, a fekete, a lila és a szürke. 

- A hétköznapjaim munkával telnek - meséli Boglárka, az egyik büki szállodában dolgozom recepciósként. A szabadidőmet a családommal és a párommal töltöm. Nagyon családcentrikus vagyok, imádom a három kistestvéremet. Különösebb hobbim nincsen, ám szívesen olvasok, és szeretem a jó filmeket is. Dan Brown az egyik kedvenc íróm, és sokszor elolvastam már Frances Mayes-től a Napsütötte Toszkánát. A moziban pedig legszívesebben történelmi filmeket nézek, egyik nagy kedvencem a Gladiátor és az Artúr király. A drámákat is szívesen megnézem a vásznon, a Hét élet Will Smith-szel a nagy kedvenceim közé tartozik. Szabadidőmben, ha tehetem, kirándulok és utazok, a nyaralásra mindig félreteszek egy kis pénzt. Nyáron sokfelé jártam, voltam a Balatonnál, s az ország nagyobb városaiban is eltöltöttem egy-egy hosszú hétvégét.

Március szépe azért jelentkezett a szépségversenyre, mivel úgy gondolta, hogy ez az utolsó olyan verseny, amelyen 25 évesen még elindul. 

- Tizenhét éves korom óta járok szépségversenyekre, modellkedem - folytatja a fiatal szépség, nem ismeretlen ez a világ előttem. Hallottam, hogy a többi lány is készül már a döntőre, ezzel én sem vagyok másként. Bár bevallom, nemcsak a verseny miatt edzek, mindig is fontos volt számomra a sport. Tizenhat éves koromig versenyszerűen kézilabdáztam és atletizáltam. Megyei bajnok is voltam kislabda-dobásban, s országos versenyen is indultam. A sport azóta is fontos szerepet tölt be az életemben, s odafigyelek arra is, hogy mikor, mit eszem. -
 
Bogi szívesen olvas, szereti a jó filmeket is. Az egyik kedvenc szerzője Dan BrownSminkeli magát Tű nélküli mezoterápiás kezelésre váltotta be szépségversenyünk márciusi nyertese, Boglárka az 50 ezer forint értékű ajándékutalványát. A szépség havonta egyszer jár kozmetikába, ilyenkor arckezelést  végeztet. A hétköznapokban szinte mindig sminkeli magát, a natúr színek állnak hozzá a legközelebb. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!