Beleálltak Orbánba az MTK huligánjai

Hiába győzött vasárnap az MTK 2:1-re a Felcsúton a Videoton II. vendégeként, a kék-fehérek szurkolói balhéztak, beszóltak Orbán Viktor miniszterelnöknek, és a hazaiak klubelnökének is. Biztonságiak szorították ki őket a sporttelepről.

Vas Népe

Balhéztak az MTK szurkolói, először Orbán Viktort szidalmazták, majd megtámadták a Puskás Akadémia elnökét, írja a Fejér Megyei Hírlap.

Miután befejeződött a Videoton-Puskás Akadémia - MTK másodosztályú bajnoki mérkőzés Felcsúton, bő tíz perc múlva az MTK 30 fős keménymagjának négy-öt tagja hangosan nekiállt Orbán Viktort szidalmazni, aki akkor még a díszpáholyban beszélgetett.

A kemény legényeket ekkor Mészáros Lőrinc, a Puskás Akadémia elnöke rendre utasította, illetve távozásra szólította fel. Ez még nagyobb haragot váltott ki a fővárosi "ultrákból", a komolyabb tettlegességet az időközben odarohanó biztonságiak akadályozták meg, akik a többi fővárosi fanatikussal együtt az akadémia területén kívülre szorították őket.

A balhé a létesítmény melletti utcában is folytatódott. Közben Mészáros Lőrinc megkérte Domonyai Lászlót, az MTK ügyvezetőjét, hogy bírja jobb belátásra a csapat drukkereit, ám Domonyai erre mindössze csak annyit mondott: intézkedjenek a rendezők.

Miután az akadémia egyik alkalmazottja videóval felvette az egész sztorit, könnyen elképzelhető, hogy az ügynek lesz még folytatása, hiszen történt fizikai kontaktus a támadók és Mészáros Lőrinc között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!