Berghoffer Boglárka: Fontos, hogy a make upom ne legyen túl harsány

Tű nélküli mezoterápiás kezelésre váltotta be szépségversenyünk márciusi nyertese, Berghoffer Boglárka az 50 ezer forint értékű ajándékutalványát.

zaol.hu

Berghoffer Boglárka kishúgával, Dzseniferrel érkezett a Lívia szépsészalonba. Március szépétől megtudtuk, hogy rendkívül fontos számára a családja, imádja három kistestvérét. Amennyi időt csak tud, velük tölt a 24 éves sárvári lány, aki jelenleg egy büki szállodában recepciós.
 
- Havonta egyszer járok kozmetikába, ilyenkor arckezelést  végeztetek  árulta el Boglárka. - A hétköznapokban szinte mindig sminkelem magamat, a natúr színek állnak hozzám a legközelebb. Fontos, hogy a make upom ne legyen túl színes és harsány. A divatot ugyan követem, de a saját egyéniségemhez passzoló darabokkal egészítem ki a trendi ruhákat. A nőies ruhákat kedvelem, de az is fontos számomra, hogy amit felveszek az kényelmes is legyen. A kiegészítőket  fülbevaló, karkötő, gyűrű, nyaklánc, táska, öv mindig a rajtam lévő ruhához választom ki. A barna, a beige, a zöld, a fehér, a fekete, a lila és a szürke darabokat szeretem leginkább. A hajam színe természetes, mivel korábban a melír eléggé tönkretette. Megfogadtam, hogy amíg nem őszülök, addig nem fogom befesteni a hajam. Szabadidőmben, ha tehetem kirándulok és utazok, a nyaralásra mindig félreteszek pénzt. Európa nagyvárosai közül többen is jártam már. Idén nyáron Olaszországban szeretnék kikapcsolódni.

Berghoffer Boglárka tű nélküli mezoterápiás kezelésre váltotta be 50 ezer forint értékű ajándékutalványát.

Dr. Hende Líviától, a Lívia Szépségszalon tulajdonosától megtudtuk, a mezoterápiás kezelés során, amely tűvel illetve tű nélkül végezhető, közvetlenül a kezelendő felületen, a bőr alá juttatnak be koncentrált kozmetikai hatóanyagokat. Egyénre szabott koktélokat állítanak össze az analitikai tisztaságú steril hatóanyagokból, amelyek a legoptimálisabb koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, a regenerációt, a salaktalanítást elősegítő alkotórészeket.  

A kezelési technika sikerrel alkalmazható a bőr fiatalításakor, bőrfeszesítéskor, zsírbontáskor, narancsbőrkezeléskor, a strikák (csíkok) halványításakor, pigmentfoltkezeléskor és a hajgyógyászatban. 

Dr. Hende Lívia hangsúlyozta, hogy minden szövettípusnak egyéni kezekésre van szüksége. Kezdetben intenzívebb kúra javasolt, hatszor heti egy alkalom, majd át lehet térni a ritkább, fenntartó kezelésekre. Ilyenkor elegendő havi egyszer elvégeztetni a kezelést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!