Cirkusz a szombathelyi közgyűlésben

Csütörtökön folytatódott a költségvetési szappanopera városházán. A rendkívüli közgyűlést több mint egy órás vitákkal, szünetekkel tarkított közjáték után dr. Ipkovich György polgármester határozatképtelenség miatt beszüntette.

Angyal László

A cirkuszt az Oladi Plató Víziközmű Társulás jelenlévő képviselői szomorúan figyelték: a napirendek között volt az ő útépítési pályázatuk is, amely az önkormányzattal közös, és 250 millió forint támogatás elnyerésére irányul.

Csakhogy a jobboldali többség többszöri, határozott kérése ellenére a polgármester nem tette fel szavazásra Molnár Miklós módosító indítványát, amely szerint a napirendek közül egyedül a pályázatról szóló előterjesztést tárgyalja a rendkívüli közgyűlés.

A városvezetés és a baloldal viszont a költségvetés első olvasatával is foglalkozni akart. Epilógus: a polgármester jövő csütörtökre ismét közgyűlést hívott össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!