Haladás: Kulcsár, Guzmics és Iszlai a jövő héten aláír

Taggyűlést tartott csütörtökön a Haladás Sopron Bank tulajdonosi köre, amelyen kiderült, Kulcsárral Kornéllal, Guzmics Richárddal és Iszlai Bencével nagyvonalakban sikerült megállapodni, így jövő héten aláírhat a három játékos. Az előzetes tervezet szerint 465 millió lenne a zöld-fehér klub 2012 évi költségvetése.

Vas Népe

Fél 11-kor kezdődött és délután kettő óráig tartott a Haladás Sopron Bank csütörtöki közgyűlése, melyen valamennyi tulajdonos megjelent. A tanácskozáson többek között szóba került Kulcsár Kornél, Guzmics Richárd és Iszlai Bence függőben lévő átigazolási ügye. Úgy fest, csütörtökön végre dűlőre jutottak a felek.

- Kulcsár Kornél, Guzmics Richárd és Iszlai Bence képviselője is jelen volt a taggyűlésen, ahol sikerült kompromisszumra jutnunk, nagyvonalakban mindhárom labdarúgóval kapcsolatban megállapodtunk, tehát reményeim szerint jövő hét elején alá is írhatjuk a megállapodásokat - jelezte Tóth Miklós.- Azért nem korábban, mert péntek estig Telkiben edzőtáborozik a csapat. Arról, hogy hogy szerepel-e a kontraktusban kivásárlási ár, nem kívánok nyilatkozni - mégegyszer hangsúlyozom: olyan megoldásra törekedtünk, amellyel a futballisták és a klub is jól jár. Ami a játékoskeretet illeti: korántsem zártuk le az igazolásokat, ismételni tudom korábbi nyilatkozataimat: vannak kiszemeltjeink, de neveket nem mondanék, és azt sem árulnám el, hogy milyen poszton akarunk erősíteni. Az átigazolási piac február 21-én éjfélig van nyitva, és korábbi tapasztalatom alapján mondhatom, ha teszem azt Gipsz Jakabért decemberben még 10 milliót kértek, február közepére ez az ár leesik akár 2 millió forintra is. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az utolsó pillanatig kivárunk, csak érzékeltetni szerettem volna a piac mozgását.

- A tulajdonosok elfogadták a 2012-es évi előzetes költségvetést, a tervezet szerint idén 465 millió forintból gazdálkodnánk - ebben az összegben természetesen szerepel a Kovács Istvánért kapott pénz is - folytatta Tóth Miklós. - A többségi tulajdonos önkormányzat képviselőjének kérésére a tervezetet be kell terjesztenem a városi közgyűlés elé. Azt nem tudom megmondani, hogy a város mennyi pénzt ad idén, ezt tőlük kellene megkérdezni. Mindenesetre amikor majd elfogadják a város költségvetését, kiderül, ténylegesen mennyit is kapunk.

További információk: www.haladas.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!