Horváth Vanessa lett Február szépe

2012. március 16., 14:07 szerző: Benkő Sándor
Szépségversenyünk februári csoportjára csütörtök éjfélig lehett szavazni honlapunkon. Olvasóink véleménye és a zsűri döntése alapján Horváth Vanessa nyert. Utolsó évét járja a Bolyai János gimnáziumban, egyetemre készül.

Február szépe 18 éves, a Bolyai János gimnázium végzős diákja. Érettségire készül, történelemből tesz majd emelt szintű vizsgát. Tovább szeretne tanulni az ELTE bölcsészkarán, ahol tervei szerint kommunikáció és médiatudományt hallgat majd. Édesanyja ébreszette fel a hírrel, miszerint ő képviseli majd a februári csoportot a szépségverseny döntőjén.

Vanessa szüleivel Szombathelyen szüleivel él, szeret zenét hallgatni és táncolni. Kilenc évig volt tagja egy társastánc formációnak, melynek kertében élt kedvenc időtöltésének. Latin, mazsorett és egyéb modern formációkat táncolt csapattársaival. Horváth Vanessa egyedüli gyermeke szüleinek, nem tagadja, hogy ő a szemük fénye, de nincs elkényeztetve, csak amennyire éppen szükséges.

Horváth Vanessa, Február szépe utolsó évét járja a Bolyai János gimnáziumban - egyetemre készül

Február szépe ajándékba kap majd a Fresh optika jóvoltából egy márkás napszemüveget, Kuti Georginától egy egész éven át beváltható kozmetikai szépségutalványt, valamint eltölthet egy kellemes wellness hétvégét a büki Caramell hotelben. Hétre nőtt azoknak a lányoknak a száma, akik már biztos résztvevői a szépségversenyünk novemberi hagyományos döntőjének.

A februári csoportból második lett Belléncs Anna. A 18 éves pácsonyi tanuló hobbija a tánc. Harmadik helyezett lett Oláh Klaudia. A 21 éves rumi protokoll ügyintéző szeret kirándulni és festeni. Olvasóinktól százas nagyságrendő szavazatot kapott még Hajba Beatrix, Habda Zsanett, Kondor Alexandra és Unger Viktória.

Szépségversenyünk folytatódik, jelenleg a márciusi jelölteket mutatjuk be naponta az újág hátsó borító oldalán és internetes felületünkön.

Rájuk április 1-15 között lehet majd szavazni a vasnepe.hu oldalon. Ugyanitt olvashatók a jelentkezés és a szavazás feltételei is.

Szépségversenyünre jelentkezni e-mailben a vasmegyeszepe@vasnepe.hu címen, vagy a szerkesztőségünk címére  Szombathely, Széll Kálmán u. 40  küldött levélben lehet. A jelentkezési lapok leadhatók a Vas Népe ügyfélszolgálati irodáiban is. Jó minőségű képeket kérjük a levélhez, vagy e-mailhez csatolni.

Benkő Sándor

Részletes műsorMűsorok betöltése...