Osztrosits Katalin: a Moulin Rouge után irány a horvát bál

A minap még a Moulin Rouge színpadán Vas megyét képviselte a Miss Alpok-Adria Szépségversenyen, most pedig lelkesen készül a jövő heti horvát bálra. Osztrosits Katalin, Vas megye szépe szép emlékként őrzi a Miss Alpok-Adria Szépségversenyt.

Nagy Ildikó

Nem tudni, ki volt kellemesebb helyzetben a Moulin Rouge színpadán január végén: Vastag Csaba, aki Magyarország legszebb lányaival léphetett színpadra, vagy a Miss Alpok Adria Szépségverseny résztvevői, akik a nők bálványává vált veszprémi énekessel táncolhattak. Egy biztos: Osztrosits Katalin, Vas megye szépe kellemes emlékként őrzi a verseny minden pillanatát.

- Vastag Csaba kedves és közvetlen volt, de Csonka Andrásban és az Operettszínház sztárjában, Mészáros Árpád Zsoltban is kellemesen csalódtam - mondja Kati, aki - bár nem került az első három helyezett közé - fontos mérföldkőnek tartja az országos megmérettetést. Vas megye szépeként az is a feladata volt, hogy a megye értékeit, kincseit bemutassa a közönségnek.
 
- Beszéltem a gyógyfürdőinkről, a Savaria Történelmi Karneválról, Kőszegről, az Írottkőről - sorolja, mire is futotta a másfél perces bemutató során. Nem esett nehezére a feladat, hiszen, mint mondja, nagyon szereti Vas megyét.

- Főleg a Kőszegi hegységet kedvelem, az Írottkőt, gyakran sétálok ott a kutyámmal, Tappanccsal - mondja, és elárulja, hogy a felsőcsatári Pinka part is a kedvenc helyek közé tartozik, és persze a büki és a sárvári gyógyfürdőben is gyakran lazít.

- Köszönöm, jól vagyok, és egyáltalán nem unatkozom  - mondja a megye legszebb lánya, aki a modellkedés és a fotózások mellett számos bemutató koreográfiáját is kitalálja és betanítja.

Kati amúgy nem tud minden meghívásnak eleget tenni, de az nem is volt kérdés, hogy ott lesz a megye és Szombathely közös bálján, mint ahogy az is egyértelmű, hogy a jövő heti horvát bálon is feltűnik majd. Már csak azért is illő lesz megjellennie, mert édesapja a toronyi horvát kisebbségi önkormányzat elnöke. A németül és angolul jól beszélő szépség elárulja azt is, hogy jelenleg a horvát nyelv rejtelmeivel ismerkedik.

- Nagyon sokat köszönhetek a Vas Népe szépségversenyének. Például a két legjobb barátnőmet: Góczán Grétával és Németh Martinával a verseny során ismerkedtünk meg, és olyan jó kapcsolat alakult ki közöttünk, hogy májusban együtt megyünk nyaralni, valószínűleg Törökországba  - mondja. Egyúttal meg is cáfolja azt a tévhitet, amely szerint a szépségversenyeken szereplő lányok egymás ellenségei lennének.

- A Miss Alpok-Adria Szépségversenyen induló lányok között is voltak olyanok, akikkel hamar és könnyen szót értettem. Manapság pedig a távolság sem jelent akadályt, hiszen a világhálónak köszönhetően nyomon követhetjük egymás sorsát és esetleges sikereit - teszi hozzá.

Pedig egy-egy verseny előtt hatalmas fizikai és pszichikai megterhelésnek vannak kitéve a lányok: a Moulin Rouge-ban például még a verseny napján is öt órán keresztül gyakorolták a koreográfiát.
 
- Fontos felkészülni egy-egy megmérettetésre. A versenyek előtt nem csak az étkezésre figyelek, de az edzőteremben is helyt állok - mondja Vas megye szépe.

Mi lesz öt év múlva?

Osztrosits Katalin azt mondja, szeretné, ha addigra lenne egy elegáns ruhákat forgalmazó, saját butikja, lehetőleg Ausztriában. A szomszédolás amúgy sem idegen számára, hiszen a szüleinek a sógoroknál van lámpaboltjuk. Szeretné továbbá, hogy Tappancs nevű kutyusának legyen egy párja: egy csaholós fiúkutyát képzel el a westie mellé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!