Tysonnal tölti az idejét a jánosházi lány - Augusztus szépe Gáncs Laura

Jánosháza - Második szépségversenyünk első fordulójában <em>Gáncs Laura</em> kapta a legtöbb szavazatot az olvasóktól. A tizenhét éves középiskolás tíz évig táncolt, akrobatikus rock and rollban Világkupán is járt.

Takács Gábor

Eltelt lapunk második szépségversenyének első hónapja. Az augusztusi jelöltekre több mint négyezer szavazat érkezett a honlapunkon. Legtöbb voksot a jánosházi Gáncs Laura (535) kapta, őt Szijjártó Renáta (404) és Liszt Anna Lili (360) követte. 

- Még most sem hiszem el, hogy augusztus szépe lettem. Nagyon boldog vagyok! Édesanyám és nagyszüleim biztattak, hogy jelentkezzek a versenyre, így természetesen velük közöltem először a jó hírt - újságolja boldogan Laura. 

A szombathelyi Szent-Györgyi Albert Középiskola testnevelés tagozatára járó harmadikos tanulónak nagyon jókor jött ez a siker, mert a nyara rosszul telt. - Sokat jártam kórházba, egy hónapja vették ki a mandulámat. Ez a győzelem a nyáron elmaradt bulik miatt is kárpótol - mondja mosolyogva a csinos lány.

Laura Jánosházán már többször fellépett divatbemutatókon, a közeljövőben pedig komolyabban is szeretne foglalkozni a modellkedéssel. A sportos szépség tíz évig akrobatikus rock and rollt táncolt. A legjobb eredménye egy Világkupa 13. helyezés Németországból. Laura szabadidejében aerobikozik, a televízióban legszívesebben a birkózást nézi. Nem véletlen, hogy ezt a férfias sportot kedveli, mivel a Műszaki Egyetemre járó Zoltán bátyja birkózásban nyert már diákolimpiát. 



A csinos középiskolás az őszi délutánokon a két rottweilerrel, Tysonnal és Ginával nagyokat csavarog. - Szeretek otthon lenni, ezért nem is vagyok kollégista. A legrosszabb az öt órai kelés, és a hajnali buszozás. Ugyanakkor néha ezek az utak sem unalmasak. Az egyik járaton egy néni leszólított: Nem a te fényképed volt a Vas Népében? Ez a figyelmesség nagyon jólesett - mutat rá Laura. 



Laura sokat játszik Tysonnal Fotó: Benkő Sándor

Hozzáteszi, csak pozitív élményei vannak az újságbeli szereplésről. A tanárai is megemlítették, hogy látták a lapban, az igazgatóhelyettese pedig azt mondta: „Helyes voltál a Bánya Caféban készült képeken, de egy kicsit mosolyoghattál volna.” 



Laura tíz évig akrobatikus rock and rollt táncolt  Fotó: Benkő Sándor

Apropó közönségtalálkozó. Laura már alig várja az újabb összejövetelt. - Régen voltam már olyan jó hangulatú buliban, mint múlt hét végén a Bányában. Ezért is örülök a győzelemnek, mert így legalább egy évig részt vehetek ezeken a bulikon - meséli a csinos lány.

Augusztus szépe a középiskola után a szombathelyi főiskolára készül. Végül megemlíti, hogy a hétköznapokon is szeret divatosan öltözködni. A pasizási szokásairól csak annyit árult el, hogy számára sokkal fontosabb a külcsínynél a belbecs.

Laura nyereménye egyébként egy 50 ezer forint értékű szépségápolási utalvány a Lívia szalon jóvoltából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!