Wellness hoteleink a legprímábbak között

Körkép - A HVG online tematikus portálja által készített TOP 10-es listán két vasi wellness hotel szerepel. A legjobb a bükfürdői Radisson SAS, hatodik a sárvári Park Inn.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Rohamosan növekszik az érdeklődés a wellness hotelek iránt. Ez késztette a HVG online tematikus portálját arra, hogy összeállítsa a wellness hotelek TOP 10 listáját. 

Az átlagos hoteleknél kissé drágább, ám azoknál jóval szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtó szállodák  rangsorában kiemelkedő eredményt értek el a régió szállodái. 

A TOP 10 első helyére rangsorolták a bükfürdői ötcsillagos Radisson SAS Birdland Resort&Spa hotelt. A második  helyen a hévízi ötcsillagos Rogner Hotel&Spa Lotus Therme végzett. A negyedik helyet szerezte meg a zalakarosi  négycsillagos Karos Spa superior, a hatodik a sárvári négycsillagos Park Inn, a hetedik az alsópáhoki négycsillagos  Kolping  Hotel Spa&Family Resort, a nyolcadik az  ugyancsak zalakarosi négycsillagos MenDan Thermal Hotel&Aqualand lett. A legjobb budapesti wellness-szálló a Ramada Plaza lett. 

Az eredmények azt mutatják, hogy a vidék gyorsabban  reagált a robbanásszerűen  növekedő  külföldi igényekre.  Az  értékelésnél  figyelembe vették a kínált szolgáltatások  mennyiségét és  minőségét, a  jól ismert  szervezetek és online utazási  oldalak értékelését.

Bővebben itt olvashatnak a témáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!