Civil

2017.06.10. 20:25

A gulyáságyútöltő-szakaszé lett a Győztes Ifjak Serlege Szentgotthárdon

Szentgotthárd - Második alkalommal rendezték meg június 9-én pénteken a Szentgotthárdi Ifjúsági Napot.

Horváth R. László

Gaál Ákos sport- és ifjúsági ügyintéző elmondta, Szentgotthárd Város Ifjúsági Tanácsa, a Pannon Kapu Kulturális Egyesület, a Dél-Vasi Foglalkoztatási Paktum Iroda, valamint a Vas Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztálya közös szervezésében valósult meg a program.

A település három iskolájának tíz fős csapatai versengtek, s mutatták meg tudásukat a nem mindennapi módon összeállított feladatokban. Sőt, a szervezők miniélményparkot is varázsoltak a szabadtéri színpad közelében, a vállalkozó kedvűek élőcsocsóban is kipróbálhatták magukat.

A Várkertben tartott rendezvény végén dr. Sütő Ferenc, Szentgotthárd Város Ifjúsági Tanácsának elnöke gratulált a résztvevőknek, és nyújtotta át az SZMSZC III. Béla Szakgimnáziuma és Szakközép Iskolája csapatának a győztesnek járó serleget valamint a százezer forintos sportszervásárlási utalványt.

A szellemileg és testileg „megfáradtaknak” utolsó próbatételként azt kellett kitalálni, hogy vaj'h mi főtt a bográcsban? Ami se nem pörkölt, se nem paprikás. A válasz a címben rejtőzik...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!