Civil

2017.02.17. 10:14

Snapszli bajnokság a Aranykorúaknál

Szombathely - Az egészséges életmód egyik lényeges eleme a szabadidő helyes eltöltése. Ez különösen vonatkozik az idősebb generációra.

Civil Tudósítónktól

Az Aranykorúak Sport és Egészséges Életmód Egyesületének tagjai, a rendszeres sportolás mellett . a téli időszakban - snapszli bajnokságot szerveznek.

Az idei évben már harmadik alkalommal bonyolították le a versenyt. Ez az úgynevezett páros snapszli bajnokság. Kilenc pár nevezett be. A párok oda-vissza alapon, két menetben versenyeztek több fordulón keresztül.

A résztvevők minden alkalommal finom sör- és borkorcsolyával, illetve süteményekkel lepik meg versenytársaikat. Természetes, hogy a kiélezett küzdelem mellett egy-egy pohár bor is hozzájárul a jó hangulat fokozásához.

A versenyen az első helyet a Dóka László - Oláh Zoltán páros szerezte meg. Második lett a Kruchió Rózsa - Lelkes Imréné páros, míg a harmadik hely a Fehér Csaba - Fehér Csabáné párosnak jutott.

A helyezettek az eredményhirdetésen oklevelet vehettek át.

Szerző: Fehér Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!