Civil

2016.06.07. 09:01

Tíz nagycsoportost búcsúztattak Felsőcsatáron

Felsőcsatár - Múlt pénteken tartották a kultúrházban a felsőcsatári óvoda évzáróját, ahol elköszöntek az ősszel iskolába lépő tíz nagycsoportostól. Az ünnepségen jelentették be, hogy az Ambrózy versmondó versenyen korcsoportjában Hérics Botond első, Czeglédi Eszter pedig harmadik helyezett lett.

Civil Tudósítónktól

Verssel, dallal, mondókákkal, tánccal és játékokkal örvendeztették meg a felsőcsatári óvodások a szülőket, a nagyszülőket és az eseményre kíváncsi érdeklődőket a pénteken megtartott évzárón. A gyerekek láthatóan otthonosan mozogtak a színpadon, az óvónőknek alig-alig kellett segíteniük a szereplőknek, akik egyenkét és csoportban is nagy tapsot kaptak a produkcióikért.

Az ünnep fénypontja az volt, amikor a középső csoportosok virággal, fakanállal és egy kis tarisznyával ajándékozták meg a nagycsoportosokat, így köszöntek el tőlük, merthogy ősszel iskolába mennek. Azért azt a lelkükre kötötték, hogy ne feledkezzenek el az óvodájukról és róluk, a középső csoportosokról, akik jövőre követik majd a társaikat az iskolába.

Köszöntőkkel és köszöntésekkel folytatódott a délután. Először a gyerekek az óvónőknek és a dajkáknak köszönték meg a munkájukat, majd Feiglné Wágner Henriett, a szülői munkaközösség elnöke; Inzsöl Richárd káplán, az óvodások hitoktatója és Virágh Zsuzsa logopédus kapott ajándékot és tapsot. Végül Szilvágyi Péterné, az óvoda vezetője búcsúzott el a leendő iskolásoktól és köszönte meg a szülők segítségét.

Csatári László

Címkék#olvasói

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!