f1

2015.02.22. 13:12

Danica Patrick számára nem téma a Forma-1

"Senki nem is ajánlott nekem ilyet!" - állítja

Vámosi Péter

Sokan arra számítottak, hogy jövőre a HAAS csapattal együtt akár debütálhat is a királykategóriában, és ő van az ülésért pole pozícióban, azonban Danica most hárított. Pedig jelenleg a NASCAR-ban a Stewart-Haas csapatnál versenyez, amely csapat egyik tulajdonosa, 2016-ban beindítja a Forma-1-es programját is.

A 32 éves Danica átigazolása a tengerentúli szériákból a Forma-1-be hatalmas lökést és publicitást adna a sportnak, mivel megkérdőjelezhetetlenül ő a legismertebb női versenyző az autóversenyzés történetében.

Azonban a német Welt magazinnak így nyilatkozott: "Sokan, rengetegen állítják, hogy egy nap a Forma-1-ben kötök majd ki. De még soha, senki nem beszélt velem erről valójában! Végül is mindegy, hiszen úgyse mennék. Nem állítom persze azt, hogy ne érdekelne egy Forma-1-es autó vezetésének a lehetősége. De ha jól akarom csinálni, akkor el kellene hagynom Amerikát, ez viszont szóra se jöhet nálam. Továbbá csak olyan lehetőségek érdekelnek, ahol nyerhetek is, és jelenleg kívülállóként azt mondom, hogy a Forma-1-ben ezt nehéz lenne elérnem."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!