f1

2016.12.01. 08:12

Nasr tovább dolgozik a Sauberes szerződtetésén, hiába nincs már szponzora

A Manort sem zárja ki azonban a brazil pilóta, mint lehetőség

Vámosi Péter

Fotó: Tóth Zsombor

A brazil pilóta elismerte, hogy a több millió dolláros támogatójának a kiesése megnehezíti a dolgát, hiába szerzett a Saubernek Interlagosban a 9. helyével komoly anyagi támogatást, az F1-es pénzek elosztása miatt. A motorsport.comnak nyilatkozott: "Nem segít ez, hogy kihátráltak, de nem tudok mit tenni. Meg kell oldanunk a helyzetet, de mint tudjuk azt, az idő kulcsfontosságú a Forma-1-ben. A prioritás az, hogy maradhassak a Saubernél, így ezen dolgozunk. Így, hogy most vége van a bajnokságnak, csak ezzel tudunk törődni. Továbbra is a pénz a döntő, nem a tehetség. Ahogy azonban említettem, dolgozunk az ügyön, megoldást keresünk a magunk részéről, egészen addig, amíg van erre energiánk, és akarat. Mindent megpróbálunk."

Kérdés az, hogy a Sauber vezetője, Monisha Kaltenborn hagyott-e nyitva kiskaput: "Nos, nem tudom, erről őt kellene kérdezni. Annyit mondhatok, hogy én szereztem a csapatnak azt a két pontot. Ez a lehető legjobb szponzoráció, ami csak lehetséges." - válaszolta Felipe.

Nasr ugyanakkor nem zárja ki annak a lehetőségét sem, hogy a Manornál lesz 2017-ben, a másik csapatnál, ahol vannak még szabad ülések. Erről ennyit mondott: "Minden lehetőségnek az asztalomon kell lennie. Nem zárok ki semmit se jelenleg. Át fogom nézni az opciókat, kielemzem, és megnézem, hogy a jövőm szempontjából mi lesz a legjobb."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!