f1

2016.10.28. 08:19

Neves farmer márka támogatja a Force Indiát

A Levi Strauss a csapat új partnere

Vámosi Péter

Fotó: Force India F1 Team

A Sahara Force India bejelentette, hogy a Levi’s ruhamárka a csapat partnere lesz a 2016-os szezon hátralévő részében, Latin-Amerikában. A márka logója a versenyzők feje fölött tűnik fel az autókon, illetve a versenyzők ruházatán.

"Izgalmas, hogy a Levi´s® márkát üdvözölhetjük a Force India családjában." - mondta a csapatfőnök, Vijay Mallya. "Ez a márka világszerte ismert, ezt pedig csak segíteni tudja a Forma-1 globális megjelenése. Minden egyes Levi's farmer a kreativitás és innováció terméke, és ugyanezeket értékeket építjük mi is a sportban. Nagyon várjuk a sikeres partnerkapcsolatot."

"Az autósportok versenyzői nagyon népszerűek Latin-Amerikában." - mondta Arcadio Jaramillo, a Levi's marketing igazgatója. "Bár az F1-es naptár csak Mexikót és Brazíliát érinti, a rajongók a teljes régióban jelen vannak és utaznak a helyszínekre, hogy megtapasztalják a sportot ezekben az országokban, mely igazán izgalmas élmény számukra. A Force India gyorsan növekszik, az egyik legkedveltebb csapat a rajongók körében. A velük való partnerség a Levi's márkát a kultúra központjéba helyezi a régiónkban."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!