f1

2016.07.01. 07:18

Ricciardo, és Kvyat esete a YouTube videókkal és a WiFivel

Az eredeti téma az volt, hogy szeretnék-e ha visszatérne a nagy Österreichring

Vámosi Péter

Fotó: Varga András

Az Osztrák Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján Esteban Gutierrez, Daniil Kvyat, Kevin Magnussen, Felipe Nasr, Kimi Räikkönen és Daniel Ricciardo vettek részt.

Az a szóbeszéd járja, hogy visszaalakítanák a régi Österreichringet, mely endurance versenyzésre is alkalmas lenne. Megkérdeztük hát a hat jelenlévőt, hogy ők örülnének-e a nagyobb Red Bull Ringnek, vagy elégedettek a jelenlegivel. Ricciardo képben is van a pálya történetével, és talán látott is videókat róla a YouTube-on.

"Nem láttam videót, de, tisztában vagyok vele (a történetével)." - mondta Ricciardo. "Szerintem király lenne, ha kicsit hosszabb lenne a pálya. Akár már jövőre. Azért is mondom, hogy jövőre, mert ha az autók tényleg olyan gyorsak lesznek, mint ahogy mondják, a köridők csak alig több, mint egy percesek lesznek, ami elég rövid kör. Szerintem van hely a hosszításra, szóval igen; hallottam már, hogy pár ember erről beszél, és szerintem ez igen izgalmas lenne nekünk is."

Kvyat és a YouTube videók esete némileg más.

"Én próbáltam megnyitni egy videót múlt éjjel, de a wifi olyan lassú volt, hogy feladtam. De egyetértek Daniellel..." - mondta Kvyat.

"Más dolgok nézésével volt elfoglalva!" - vágta rá vigyorogva Ricciardo.

"Bocs Dan, de nem!" - felelt Kvyat.

"Ne kérj elnézést!" - így Ricciardo.

"Szóval egyetértek Dannel a pálya tekintetében." - zárta a témát Kvyat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!