Foci

2012.11.09. 12:28

Műfüvön a Viktória

Szombathely - A női labdarúgó NB I. 12. fordulójában szombaton 15 órakor a harmadik Viktóra-Trend Optika FC a hatodik UTE-Profisport vendége lesz. A két csapat között 12 pont a különbség.

Németh Gyöngyi

Az újpesti együttes legutóbbi két bajnokiját simán elveszítette, mentségére szóljon, a bajnokesélye Astra és a Femina akadt útjába. A Viktória viszont legutóbb 4-0-ra verte a sereghajtó Szegedet, ám Iszak Gábor, a vasi csapat edzője nem volt elragadtatva a játék minőségétől.

- Bár szeptemberben idehaza 6:0-ra megvertük az Újpestet, abból a meccsből nem szabad kiindulnunk - jelezte Iszak Gábor.-  Idegenben ugyanis kevésbé vagyunk eredményesek, és a fővárosiak  amellett, hogy próbálnak futballozni is  keményen, olykor durván játszanak. Egy régi, műfüves pályán csapunk össze velük, ez is megnehezítheti a dolgunkat. Már egygólos győzelemnek is örülnék. Szórádi, Tischler, Jakab munkahelyi elfoglaltság miatt nem szerepelhet, Marsai térdsérüléssel bajlódik, kérdéses a játéka. Nagy Dóra egész héten lázas volt, de rá számíthatok. Összeálíltást még nem tudok mondani. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!