Foci

2014.10.16. 17:42

A magyar U17-es válogatott második lett

Szombathely – A mérkőzés nagy részében emberhátrányban játszva 3-0-ra kikapott Svájctól a magyar női U17-es labdarúgó-válogatott a mini Eb-selejtezőtorna zárótalálkozóján.

Vas Népe

Magyarország-Svájc 0-3 (0-1). – Szombathely, 100 néző, női labdarúgó Európa-bajnoki selejtező csoportmérkőzés, vezette: Baier (osztrák).

Magyarország: Varga L. – Török, Rozmis, Németh, Zoltán (Vancsik, 63.) – Krascsenics, Szakonyi (Krascsenics Cs., 63.), Magyarics, Gruber – Kocsán (Zágonyi, 77.), Pilán. Szövetségi kapitány: Lévay Andrea.




Hétfőn mindkét gárda bebiztosította továbbjutását, így az volt a kérdés, melyik végez az élen, melyik másodikként. Kiegyenlített játékkal telt az első húsz perc, majd a 27. percben Rozmist második sárga lappal kiállította a játékvezető. Megváltozott a játék képe, a svájciak hamar kihasználták emberfórjukat. Szünet után is a helvétek játszottak fölényben, rövidesen már két góllal mentek. A magyar csapatnak is akadtak helyzetei, ám újabb gólt Svájc szerzett.

A svájci együttes a kiállítást követően érvényre juttatta tudásbeli fölényét. G.: Felder (35.), Jenzer (57.), Dubs (81.). Kiállítva: Rozmis a 27. percben.


A másik mérkőzésen: Portugália–Azerbajdzsán 2-0.

A csoport végeredménye: 1. Svájc (10-1) 9, 2. Magyarország (5-4) 6, 3. Portugália (3-4) 3, 4. Azerbajdzsán (1-10) 0 pont. Svájc és Magyarország jutott a 24 csapatos elitkörbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!