Foci

2009.09.12. 02:28

Újpest-Viktória

Budapest (vas) - A Viktória FC Szombathely női labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az újonc Újpest vendége lesz.

Vastag Nándor

A Viktória javuló formában várja a mérkőzést, szerdán a jó erőkből álló Győri Dózsát idegenben 3:0-ra verte, s jelenleg két győzelemmel és egy vereséggel harmadik az NB I-es tabellán. Az Újpest jó rajtot vett, a szintén újonc Taksony ellen nyert (2:1), ám azóta kétszer kikapott, legutóbb az MTK vendégeként 7:0-ra. Nem vitás, a találkozó esélyesei a szombathelyiek.

- Fontos, hogy a külső körülmények fölé tudjunk kerekedni - fogalmazott Markó Edina, a Viktória vezetőedzője. - Nagyon rossz minőségű műfüves pályán játszanak, és ha még meg is ázik, akkor végképp nehéz lesz hozzá alkalmazkodni. Ráadásul a játékot tördelő és védekezésre koncentráló csapatról van szó, tehát fontos lesz, hogy kombinatívan és gyorsan játsszunk, illetve minél hamarabb vezetést szerezzünk, akkor talán kicsit kinyílnak. A várható kezdőcsapat: Papp E. (Szvorda) - Tóth E. (Kovács E.), Tálosi, Horváth N., Marsai - Tóth A., Megyeri, Rácz - Szarvas, Szuh, Tóth G.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!