Foci Eb

2016.06.26. 16:43

A sárvári Stieber Zoltán már készül az esti meccsre

Minden Sárváron kezdődött – vallja a válogatott góllövője, Stieber Zoltán, aki mindig ezzel a hashtaggel jelöli bejegyzéseit. Így készül ő a belgák elleni kiesés meccsre a közösségi oldalakon.

Vas Népe

Stieber Zoltán, a magyar válogatott Eb-keretének tagja még nem sokkal a belga csapat elleni meccsre való készülés is előtt is posztolt a facebookon: A meccs hivatalos programajánló képét tette ki, és megjelölte hozzá a szokásos #mindensarvaronkezdodott címkét. Hiszen Stieber, mint már sokszor leírták/leírtuk, sárvári származású, és egész városa egy emberként szorít a mérkőzések előtt. Így van ezzel egyébként nagyjából egész Magyarország is. Erről tanúskodnak a hozzászólások is: „Hajrá Zolika szurkolunk, csináljatok csodát magatoknak,és nekünk, hajrá!!!”, „Nagyon büszkék vagyunk es nagyon szurkolunk nektek fiúk!! Igy tovább! A belgák is csak emberek ne felejtsétek el!! Kitartást es ne adjátok fel a küzdelmet! Nagyon jól játszotok!! #csakegyütt #RIA #RIA #HUNGÁRIA”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!