Haladás

2013.12.20. 16:28

Rajos távozhat

Szombathely – Élő szerződése ellenére a Szombathelyi Haladás elengedné 29 éves labdarúgóját, Rajos Gábort.

Vas Népe

Rajos Gáborral nyáron hosszabbított szerződést a klub, ám a 182 cm magas, 70 kg súlyú futballista az ősszel bajnoki mérkőzésen csupán kétszer, mindkét alkalommal csereként lépett pályára. Az utolsó emlékezetesre sikeredett: a Videoton ellen a 38. percben szállt be, és mindössze 40 másodperc elteltével kiállították. Rajos a három Magyar Kupa-mérkőzés közül kettőn kezdett, a Ligakupában hat meccsen négyszer volt kezdő, egyszer csereként küldte pályára Artner Tamás.

– Nagyon örültem, amikor nyáron szerződést hosszabbítottunk Rajossal, ám úgy látom, jelen állapotában nem tud a csapat segítségére lenni, ezért a klub és a játékos számára egyaránt előnyös ajánlat esetén elengedjük – mondta Artner Tamás.

Alakul a Haladás felkészülési programja is. Tóth Miklós ügyvezető igazgatótól megtudtuk, Halmosiék január 25. és február 5. között a török Riviérán fekvő Kunduban edzőtáboroznak majd, ahol a tervek szerint négy felkészülési mérkőzést is játszanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!