Haladás

2014.12.16. 13:58

Alakul Halmosiék felkészülése

A török edzőtábor mellett öt felkészülési meccset vív idehaza és a környező országokban a Szombathelyi Haladás.

haladas.hu

Idén még egyszer, december 31-én, 10 órakor találkoznak a Szombathelyen élő Haladás-játékosok a hagyományos év végi, Rohonci úti öltözőbeli koccintásra.

Mint arról beszámoltunk, ezt követően január 5-én kezdi a felkészülést a zöld-fehér csapat, és 20. körül 8-10 napos törökországi edzőtáborba utazik, ahol jónéhány felkészülési mérkőzést vív. Miután a túra még szervezés alatt van, így az ellenfelekről sem tudni.

Vörös Csaba technikai vezetőtől viszont megtudtuk, a vasiak első itthoni (vagy szomszédországbeli) felkészülési mérkőzésüket hazaérkezésük után január 30-án, pénteken vívják, az ellenfél még nem ismert. Egy nappal később, 31-én, szombaton a szlovák harmadosztályú Bős (Gabcikovo) ellen meccselnek Szombathelyen Schimmerék. Február 14-én, szintén szombaton az osztrák harmadik ligás SC Lafnitz vendégeként lép pályára a Haladás, míg 18-án, szerdán is lesz edzőmeccs, ám a szombathelyiek még ellenfelet keresnek erre a napra.

Devecseri Szilárd (jobbról), Németh Márió (középen) Szakály Attila és társai január 5-én kezdik el a felkészülést.

21-én, szombaton 14 órakor a szlovák elsőosztályú Spartak Trnava elleni idegenbeli mérkőzésen tartja bajnoki főpróbáját a csapat. Az NB I. tavaszi szezonja 27-én rajtol, a 18. fordulóban a Haladás a Diósgyőrt fogadja majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!