Haladás

2015.02.12. 19:02

Andrea Mancini volt a mezőny legjobbja

A sportmediaset.it olasz oldal Andrea Mancinit látta az Internazionale-Haladás (2-2) mérkőzésen a mezőny legjobbjának.

haladas.hu

Az olasz sportmdiaset.it oldal értékelte a szerda délutáni Internazionale-Szombathelyi Swietelsky-Haladás (2-2) felkészülési mérkőzés játékosait. A portál úgy látta, Andrea Mancini volt a mezőny legjobbja.

- Jól vagyok, egy nyugodt városban élek (Sárváron - a szerk.). Azért szerződtem a csapathoz, hogy segítsek. Utolsó előttiek vagyunk a táblázaton, de erősödtünk, és el fogunk kerülni onnét – nyilatkozta Andrea Mancini az olasz Sky Sportnak. Mancinit megkérdezték arról is, mit szól ahhoz, hogy az apja visszatért az Interhez.

Andrea Mancini, az édesapja, Roberto Mancini vezett Internazionale ellen a mezőny legjobbjának bizonyult. Fotó: inter.it

- Az előző alkalommal még fiatal edzőként volt a csapatnál. Most ötvenéves, és megedzette a külföldi tapasztalat. Jól teljesíthet, de hagyni kell dolgozni, és idővel kikristályosodnak a tervei -  mondta a Haladás labdarúgója, aki elmondta, egyelőre nem gondolkozik a hazatérésen, de a futballban nincsen soha.

- Még ha csak 2x30 perces meccset is játszottunk, egyenrangú ellenfelei voltunk az Internazionalénak. Sok szép támadást vezettünk, emellett szépségdíjas gólokat szereztünk. Remekül szolgálta a felkészülést a találkozó - mondta a meccsről honlapunknak a Haladás egykori középhátvédje, mostani technikai vezetője, Vörös Csaba.

- Valamennyi játékos számára óriási élmény volt a meccs, hiszen  egy erős Inter ellen játszottunk. Szerencsére nem igazolódtak be előzetes félelmeink, az olaszok igenis erős csapatot állítottak ki ellenünk. Noha a felkészülési mérkőzéseken nem az eredmény a lényeg, azért nagy szó, hogy döntetlent játszottunk - értékelt Illés Béla sportigazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!