Haladás

2015.08.21. 18:31

Összeállt a Hali-védelem

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás jobb oldali védője, Angyal Zsolt szerint, ha ugyanúgy teljesít a csapat mint eddig, nem marad el a jó eredmény.

haladas.hu

Az Illés Akadémián nevelkedett Angyal Zsolt az idei bajnokságban az FTC, a Debrecen, a Paks ellen végig a pályán volt, az MTK ellen a 66. percben állt be, Székesfehérváron nem kapott lehetőséget. Angyal az Újpest ellen kezdő lesz, többek közöt ő is szembetalálkozhat a lilák talán legjobb futballistájával, a bosnyák Asmir Suljic-csal.

– Hazai pályán erőszakos, erőteljes futballt játszik az Újpest, emellett roppant veszélyes támadóik vannak – elsősorban Asmir Suljicra gondolok, de Balogh Balázsra is nagyon oda kell figyelnünk – jelezte Angyal Zsolt, a Haladás 21 éves jobb oldali védője. – Amennyiben viszont ugyanolyan szervezetten futballozunk és egymásért küzdünk, mint eddig, sikerrel vehetjük a meccset. Igyekszünk hátul stabilak maradni, elöl pedig egy villanás elég lehet a győzelemhez. Noha Stef Wils és Predrag Bosnjak személyében két új játékos érkezett nyáron, már összeállt a védelmünk, a kapuban pedig Király Gábor magabiztosságot ad mindannyiunk számára. Stef rutinos futballista, sokat segít, mondhatni nem neki, hanem inkább nekem kellett hozzáidomulnom. De Bosnjak is remek játékos, ráadásul ő korábban már futballozott nálunk. Miután a csapat eredményesen szerepel, én is elégedett vagyok játékommal, de tudok még jobban is játszani. Remélem, ezt Újpesten be is bizonyítom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!