Haladás

2014.11.08. 13:12

Csapatként sikerülhet

Dvorschák Gábor, a Haladás védője szerint nincs mese, ha esik, ha fúj, le kell győzni az MTK-t.

Pum András

A 25 éves Dvorschák Gábor az eddig lejátszott 14 fordulóban kilencszer volt kezdő, kétszer csere volt, de ekkor nem állt be. A Hali 14-esének nincs könnyű dolga, hiszen gyakorlatilag a lengyel Wisla Krakówhoz távozott, válogatott Guzmics Richárdot kell pótolnia. Nyugodtan mondhatjuk, jól helyettesíti.

- Egy nagyon erős MTK-val csapunk össze, de azon leszünk, hogy végre ismét nyerjünk - mondta a zöld-fehérek 25 éves védője, Dvorschák Gábor. - Nekünk, védőknek különösen Torghelle Sándorra kell figyelnünk, mellette gyakran szóhoz jut a tavasszal még nálunk futballozó Hrepka Ádám is. Nos, őt sem szabad szem elöl tévesztenünk. Sajnos nagyon hullámzó teljesítményt nyújtunk, a Pápa elleni győzelem után kikaptunk Dunaújvárosban, és azóta sem sikerült pontot szereznünk. A helyzeteink megvannak, ám sokszor fordulópontot jelent, hogy míg mi ezeket kihagyjuk, az ellenfél belövi lehetőségeit. Sok múlik a pálya talaján, de ettől függetlenül is csak a győzelem elfogadható – óriási szükségünk van a három pontra. Ha valódi csapatként küzdünk, nem maradhat el a siker.

Dvorschák Gábor jó formában futballozik. Fotó: Unger Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!