Haladás

2015.08.02. 15:19

Csukáját ajándékozta Bosnjak újdonsült kis barátjának

Predrag Bosnjak és a Szombathelyi Swietelsky-Haladás szép estével lepett meg egy székesfehérvári családot.

haladas.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a 11 éves székesfehérvári Zsombor is egyike volt azoknak, akik a játékosok mellett vonultak a pályára a Videoton-Haladás (0-1) bajnokin, A fiú Predrag Bosnjakot kapta párul, és szerb-magyar hátvédünk közvetlensége annyira mély nyomokat hagyott a fiúban, hogy az édesanyja e-mailben köszönte meg a játékos hozzáállását.

Nos, Tóth Miklós ügyvezető igazgató a szombati Haladás-MTK (2-2) bajnokira a családot, a fiút Zsombort, édesanyját Edinát, édesapját Gábort is meghívta. Ők pedig - a nem kis távolság ellenére - éltek a lehetőséggel, és a Családbarát Szektorban drukkolták végig a meccset.

A lefújás után aztán találkoztak Bosnjakkal, elbeszélgettek vele, közös képek készültek, "Pedro" pedig egyik csukáját Zsominak ajándékozta.

Az anyuka (szemüvegben) és fia a tribünön

Zsomi és Pedro a meccs után

Az édesanya vasárnap az alábbi levélben köszönte meg a fogadtatást.

Kedves Miklós!

Nagyon szépen köszönjük a tegnapi élményeket Önnek és kollégáinak. Még most is hihetetlen számunkra az a szeretet amit kaptunk Önöktől! A gyerekem boldogsága leírhatatlan,amit még élek nem felejtek el Önnek. Imádkozom a jóistenhez Önèrt is,hogy még nagyon sokáig erőben,egészségben tudja munkájàt végezni a csapat élén. Figyelemmel fogjuk kísérni a csapatot és ha máskor nem is,de Felcsúton és Székesfehérváron meg talán mèg Pakson (az még közel van) mi Haladás szimpatizásként fogunk ülni a szurkolók közt. Továbbiakban sok sikert kívánunk Önöknek és mégegyszer nagyon szépen köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!