Haladás

2014.05.20. 18:56

Egyiptomba utazhat Fehér Zoltán

A 2013/2014-es bajnokságban legjobb teljesítményt nyújtó Haladás-futballistát díjazta a VIP Hurghada Ltd. utazási iroda és magyarországi partnere, a Green Travel.

haladas.hu

A szakmai stáb és vezetők szavazata alapján Fehér Zoltán lett a 2013/2014-es bajnoki szezon legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtó Haladás futballistája. A több poszton is bevethető labdarúgó ráadásul négy gólt is szerzett a bajnokságban. Fehér ezért a  VIP Hurghada Ltd. utazási iroda ajándékát, egy egyhetes, két személyre szóló, öt csillagos szállodában eltölthető nyaralást vehetett át az FTC elleni meccs előtt. Fehér másodmagával Egyiptomba utazhat, a nyaralás tartalmazza a fakultatív kirándulást is.

Fehér Zoltán párjával a nyáron Egyiptomba utazhat. Fotó: Unger Tamás

 

A VIP Hurghada Ltd azonban nem csak a játékosoknak, hanem a szurkolóknak is kedveskedik. Ha valaki szeretne egy hetet eltölteni abban a szállodában, ahová Fehér Zoltán megy, akkor Szombathelyen bármelyik Green Travel partner irodában készséggel állnak rendelkezésére.






Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!