Haladás

2015.04.14. 15:39

Eltiltották Szentes Lázárt

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a Haladás edzőjét egy, Leandro Martínezt két, Laurentiu Branescut egy bajnokira tiltotta el.

haladas.hu

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága (FEB) az alábbi határozatokat hozta április 14-i ülésén.

Laurentiu Branescu (Haladás) játékvezetői és ellenőri feljelentés alapján 1, Leandro Martínez (Haladás), mert amikor a labda megjátszására nem volt esélye, veszélyeztette ellenfele testi épségét, amikor rátaposott annak labdát becsúszva megjátszó lábára 2, Asmir Suljic (Újpest) 1, Vukasin Polekszics (PMFC) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Branescu a meccs után az öltözőbe menet belerúgott a játékoskijáró plexioldalába, ezért kapta eltiltását.

A FEB tárgyalás megtartása után Bosnjak Predrag (Nyíregyháza) korábbi 3 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

Szentes Lázár vezetőedző (Haladás), mert a technikai zónát elhagyta, és közben a játékvezető ítélete ellen reklamált a kispadtól és az öltözőtől 1, Máté Csaba edző (FTC), mert szóváltásba keveredett és dulakodott az ellenfél csapatának edzőjével a kispadtól és az öltözőtől 1, Sándor Tamás edző (DVSC), mert sorozatosan reklamált a kispadtól és az öltözőtől 1, Zoran Campara edző (Újpest), mert a technikai zónát elhagyta, és utána reklamált a játékvezetőnél, majd az ellenfél edzőjével szóváltásba keveredett és dulakodott vele, a kispadtól és az öltözőtől 2 soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Videoton–Haladás mérkőzéssel kapcsolatban a Videotont a rend nem megfelelő biztosításáért, valamint a szurkolói részéről pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért 100 000 forint pénzbüntetést kapott.

A FEB az FTC–Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t mint visszaesőt, szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) és pirotechnika eszközök beviteléért és használatáért 200 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!