Haladás

2013.07.07. 19:42

Fotózkodj Haladás-relikviával!

Fotózd le magad nyaralás, kirándulás vagy csak egy túra alkalmával Szombathelyi Haladás-relikviával és dedikált mezt nyerhetsz.

Ha nyaralni, túrázni vagy kirándulni indulsz, vigyél magaddal egy Haladás-relikviát (mezt, sálat, nadrágot, zászlót, bármit...) és készíts fotókat az utazás alatt úgy, hogy szerepeljen a képen az ereklye is. A fotók készülhetnek egy tenger,-folyó,- vagy vízparton, strandon, egy autópálya pihenőjében, útközben, egy külföldi stadionban, egy szép táj vagy helyi nevezetesség előtt, de akár egy étteremben, sörözőben, kávézóban is. Szóval lakhelyeden kívül bárhol. Szerepelhet a fotón egy megörökített poénos pillanat, egy a lényeg: a Haladás-relikvia mindenképpen ott legyen rajta.

A képeket 2013 szeptember 9-én 10 óráig várjuk.

A fotókat folyamatosan feltöltjük a Szombathelyi Haladás hivatalos facebook oldalára, valamint honlapunkon is megtekinthetik valamennyi képet. A nyertes fotót a klubvezetés, a szakmai stáb és egy Haladás-játékos által felállított zsűri választja ki.

A nyertes egy dedikált Haladás-mezzel gazdagodik. A nyereményeket az illető kedvenc Hali-futballistája adja majd át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!