Haladás

2014.09.15. 11:14

Délután kettőkor játszik a Haladás a Ligakupában

A Ligakupa második fordulójában kedden 14 órakor az Illés Akadémia műfüves pályáján (zárt kapuk mögött) a Szombathelyi Haladás az NB II-es Siófokot fogadja.

Pum András

Az országos esőzések miatt több futballpálya is játékra alkalmatlan volt a hétvégén. Miután a Haladás szombaton 18.30-kor a Videoton fogadja, a szombathelyi vezetők kérték az MLSZ-től, a gyepet kímélendő, az Illés Akadémia műfüves pályáján rendezhessék a keddi Ligakupa-találkozót. A szövetség áldását adta a változtatásra, így a Haladás-Siófok meccs 14 órakor kezdődik a műfüvön. (Eredetileg 18 órakor, a Rohonci úton került volna sor a mérkőzésre.).

A rendőrség döntése értelmében azonban a találkozó zárt kapus,a szurkolók csak a kerítésen kívülről nézhetik a meccset. A Haladás 2-0-s pápai, a Siófok ugyanilyen arányú soproni győzelemmel kezdte a sorozatot.

- Komolyan vesszük a Ligakupát, tovább akarunk jutni csoportunkból - jelezte Artner Tamás, a Haladás edzője. - A Siófok ellen a fiatalok és azok játszanak, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, illetve meccshiányuk van. Ettől független nyerni akarunk.

Összeállítás: Gyurján M. – Angyal, Jagodics, Dvorschák, Farkas – Kopúnek, Szakály – Városi, Németh M., Zamostny – Rocchi.

Cserék: Mursits, Zsirai, Jancsó, Tóth M., Rácz.

Legutóbb Pápán 2-0-ra nyert a Hali a Ligakupában. Németh Márió a Siófok ellen is játszik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!