Haladás

2015.06.03. 08:23

Hali-holiday: Irány a Balaton!

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás magyar labdarúgói szinte kivétel nélkül a Balaton-partján töltik nyári szabadságukat.

Pum András

Május 30-án a Puskás Akadémia elleni 3-0-s győzelemmel zárták a 2014/15-ös bajnokságot a Haladás futballistái, a meccs utáni a VIP-teremben tartott bankettet követően pedig elvonultak két és fél hetes nyári pihenőjükre. A zöld-fehérek június 17-én kezdik a nyári felkészülést.

A megkérdezett futballisták legtöbbje a Balaton-partján tölti nyári pihenőjét. Így Jagodics Márk, aki egy baráti társasággal először Balatonboglárra utazik, majd a barátnőjével az északi parton, Balatonfüreden tölt el néhány napot. Devecseri Szilárd szintén a Balaton felé veszi az irányt, Siófokon nyaral néhány napot barátnőjével, de egy napra elmegy pecázni is. Jánvári Gábor és párja odahaza, Kisvárdán tölti a szabadságát, egy esküvőre is hivatalosak, a többi idejüket pedig a családdal töltik. Mivel a csapat rutinos védőjének, Fehér Zoltán felesége júliusban szül, így nem terveznek hosszabb utazást - maximum a Balatonra utaznak. Ráadásul Fehér kap egy injekciót a térdébe, ami reményei szerint meggyorsítja gyógyulását. Az olasz Raffaele Alcibiade odahaza Torinóban, valamint a spanyol szigeten, Formenterán töltődik fel. Jancsó András számára viszont főleg tanulással telnek a napok, a szóbeli érettségikre készül, de a szabad hétvégéin minél több időt próbál családjával és barátnőjével - Fenyvesi Evelinnel, az FTC futballistájával - tölteni. Úgyhogy a fiatal középpályás számára valódi nyaralás ezúttal nem lesz, de reméli, egy-egy napra le tud menni a magyar tenger partjára. No és barátnőjéhez is elutazik. Gaál Bálint idén diplomázik, így a tanulás miatt nem tud külföldre utazni, a barátokkal azért pár napra ellátogat Balatonfüredre. Nagy Patrik szintén a Balatonon, Alsóörsön pihen, de hazalátogat majd Győrbe is. A tavasszal sérülés miatt valamennyi mérkőzést kihagyó Dudás Ádámnak nem a szórakozásról, hanem a munkáról szól a szabadság, mivel jó állapotban szeretné elkezdeni a felkészülést. A  többi időt párjával, a Győri Audi ETO KC jobbszélsővel, Orbán Adriennel tölti.

Noha Dudás Ádám a nyári szünet nagy részét edzéssel tölti, azért barátnőjére, Orbán Adriennre is szakít időt

Radó András sem utazik külföldre, pár napos wellnesst iktat be, párjával, az R-GO együttesben és az X-faktorban is táncoló Gyurom Natáliával.  Halmosi Péter viszont kivételt képez, a Hali csapatkapitánya külföldön tölti szabadságát, egy hétig feleségével Szardínián nyaral, majd - immáron gyermekeikkel kiegészülve - Korfun is eltöltenek hét napot. Tommaso Rocchi gyermekeivel, barátnőjével és tágabb értelemben vett családjával is pihen majd, Párizsba biztosan ellátogat, de valamelyik tengerpartot is felkeresi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!