Haladás

2015.05.25. 12:53

Hali-sorrend: Radó, Iszlai, Rózsa

Az Instat játékoselemző rendszer alapján Radó András nyújtotta a legjobb teljesítményt az MTK (0-2) elleni bajnokin.

haladas.hu

Az MTK elleni vereség után nehéz igazán jó teljesítményeket találni a Haladásban - az Instat azonban objektív pontozása alapján felállított egy sorrendet.

E szerint a Hali legjobbja Radó András volt 179 ponttal, második Iszlai Bence 160, harmadik Rózsa Dániel 156 egységgel. Érdekesség, hogy bár csak egy félidőt játszott Tommaso Rocchi, 149 ponttal ő lett a negyedik.

Nézzük Radó néhány mutatóját. A csatár 4 alkalommal lőtt kapura, egyszer találta el. Egyszer sem szabálytalankodott, ő viszont hatszor buktatták.Tizenöt párharcából kilencet megnyert, valamennyit a földön. Hét cseléből öt volt sikeres, hatszor veszített labdát, két alkalommal a saját térfelén, míg egy labdát lopott az ellenfél térfelén. Egy szabadrúgása nem talált kaput. Huszonöt passzából huszonkettő sikeres volt, ő 32 átadást kapott társaitól. Radó leggyakrabban (5) Nagyhoz passzolt aztán Tihanyinak és Jancsónak (3-3). Legtöbbször Halmositól és Iszlaitól (6-6) kapott labdát, aztán Jánváritól (4).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!