Haladás

2015.08.30. 07:34

Így látta a mérkőzést a Békéscsaba és a Haladás vezetőedzője

Zoran Szplisjak és Mészöly Géza értékelte a Békéscsaba-Szombathelyi Swietelsky-Haladás (0-1) bajnoki meccset.

haladas.hu

Zoran Szplisjak: - Az első félidőben nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk. Akadt a csapatban egy-két rendkívül rossz egyéni teljesítmény, nem véletlenül cseréltem kettőt is a szünetben. Akadt egy ziccerünk, amikor Viczián egyedül vezethette kapura a labdát, ám kivárt, több volt abban a lehetőségben. Bosszantó az újabb vereség, de nem esünk pánikba. Sajnos most rossz passzban vagyunk, de a találkozó végén látottak bizakodásra adnak okot. Mindenesetre kezd kirajzolódni, kire lehet számítani és kikre azok, akik nem ütik meg ezt a szintet.

Mészöly Géza: - A találkozó elején nehezen kaptuk el a fonalat, azt hittem, hogy meg lehet szokni ezt a pokoli meleget, de nem. Ahogy hűlt az idő, úgy lettünk egyre jobbak és Németh Márió nagyszerű lövésével megszereztük a vezetést. Sajnálom, hogy utána nem rúgtunk  még egy gólt, akkor könnyebb lett volna a vége. Az utolsó félórában jött előre a Békéscsaba, próbálkozott, és Király Gábornak is nagyot kellett védenie, hogy pontokkal utazzunk haza. Megérdemelten nyertünk, mert mi uraltuk a játékot és jobbak voltunk a Békéscsabánál. Csalódott lettem volna, ha csupán döntetlen a vége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!