Haladás

2016.03.12. 20:31

Így látta az MTK-Haladást a két csapat edzője

Teodoru Vaszilisz és Mészöly Géza értékelte a szombat délutáni bajnoki-mérkőzést.

haladas.hu

Teodoru Vaszilisz: - Kanta és Torghelle nélkül, csapatként készültünk - Sanyi szereplését nem akartunk kockáztatni, hosszú még a bajnokság. Az első félidőben a középpályás védekezésünk nem volt megfelelő, ezt a második játékrészre korrigáltuk, és bátrabb, lendületesebb játékra váltottunk. Csak a végén cseréltem, mivel rendben volt a társaság. Bíztam a csapatban, és még nem foglalkozom a helyezéssel, mindig csak a következő találkozó lebeg a szemem előtt. Gratulálok a srácoknak!

Mészöly Géza – Nagy dolog az MTK ellen megszerezni a vezetést, mert kinyílnak, és nem tudják a saját játékukat játszani. Sajnos gyorsan egyenlítettek, így előnyünk nem érvényesült. Sok múlt a mentalitáson, ami ellenfelünknél talán jobban érvényesült. Nálunk is, náluk is két-két meghatározó játékos hiányzott. A kék-fehérek sokat tettek a győzelemért, és megérdemelték a három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!