Haladás

2016.05.08. 13:57

Így nyaralnak a Haladás-futballisták

Van aki a magyar, van aki a görög tengert választja. Nagy Patrik szabadidejében Mike Tyson nyomában jár, Bosnjak Predrag és Gaál Bálint teniszezik, Németh Márió Kobe Bryantként tündököl.

Pum András

A héten kedden és szerdán edzenek Szombathelyi Swietelsky-Haladás játékosai, majd június 9-ig nyári pihenőre vonulnak. Szokásunkhoz híven kifaggattuk néhány játékost és a vezetőedzőt, merre és mivel tölti jól megérdemelt szabadságát.

Schimmer Szabolcs családjával, Jánvári Gábor pedig párjával együtt közösen Ciprusra utazik. A két védő Larnaca mellett, a Palm Beach hotelben pihen. Jánvári szabadidejében egyébként imád horgászni, erre most több ideje jut. Jagodics Márk számára egyelőre álom a nyaralás, sérülése utáni rehabilitációját, különprogramját végzi, de azért négy napra a családdal leugrik a Balatonra, a cél Balatonboglár. Noha a válogatott keretbe korábban behívott, egyszeres válogatott Bosnjak Predrag kedden nem utazik a nemzeti csapattal az ausztriai edzőtáborba, még nem jelentenénk ki, hogy nem megy ő is Franciaországba. Véleményünk - és sokak véleménye - szerint helye lenne a keretben. Szóval Pedro vagy megy az Eb-re - vagy ha nem, akkor családjával a Horvátország, Olaszország, Szlovénia hármasból választ. Vélhetően a tengerpartra utazik a família, de az is megeshet, hogy a hegyekbe látogatnak el. Bosnjak a nyáron teniszütőt is ragad, öccse korábban profi szinten is teniszezett, így a szerbiai Palicson nyaranta (is) óriási csatákat vívnak a testvérek. Nagy Patrik a magyar "tengert" veszi célba, Alsóörsön tölti a nyarat, ahol a futballon kívüli egy másik hobbijának, a boksznak is hódolhat. Gyürki Gergő a Testnevelési Egyetemen "nyaral", ugyanis májusban vizsgaidőszaka van. Ezután tervei szerint párjával a neszmélyi nyaralójukban tölt néhány napot. Gyürki nagyon szeret vadászni, reméli lesz ideje az erdőt járni.

Németh Márió számára még odébb van a pihenés, hiszen a héten az U21-es válogatottal Telkiben, majd Ausztriában készül. A támadótól megtudtuk, ezután egy hétig valóban csak a pihenésé lesz a főszerep." Mivel elég sűrű volt a program, kevesebb időm jutott kosárlabdázni, ha az időm engedi, biztos kimegyek dobálni. A párommal szeretnék pár napot együtt tölteni, még nem tudjuk merre induljunk, valószínűleg az utolsó pillanatban dől el az úticél.

A belga testvérpár, Stef és Thomas Wils már hazautazott Belgiumba és családjukkal együtt pihennek. Thomastól megtudtuk, nem terveznek tengerparti láblógatást, ám ha jó idő lesz, elképzelhető, hogy hazájuk tengerpartján eltöltenek egy hosszú hétvégét. Gaál Bálint éppen vizsgáira készül, de elképzelése szerint barátaival egy hétvégére kiruccan az egyik külföldi fővárosba, s ha úgy alakul, a Balatonon is eltölt néhány napot. Gaál szeret teniszezni, erre most tud időt szakítani.

A csapatkapitány Halmosi Péter mozgalmas nyár elé néz. Péntektől-vasárnapig - csakúgy mint korábban - az olaszországi Lignanóban ünnepelték felesége, Eszter születésnapját. Cucu és párja hamarosan ismét útra kel, kettesben elutaznak a Jón-tenger ölelte görögországi Zakynthos szigetére. Miután hazaérnek, hamarosan ismét csomagolnak, az úticél a horvátországi Medulin, az Adriai-tengerhez már gyermekeik, Dézi és Medox is velük tartanak. Halmosi szabadsága alatt a bajnoki szezonban kissé elhanyagolt fűnyírásra és kutyájára is több időt szentel.

Halmosiék idén nyáron is tenger mellé utaznak

Sasa Popin úgy véli, jó szezonon van túl a csapat, ezért mindenkire ráfér egy kis pihenés. A hórihorgas támadó odahaza, Szerbiában családjával és barátaival tölti a nyarat. Néhány napra az Adriai-tengerre, a horvát és a montenegrói partra is leruccan.

A vezetőedző, Mészöly Géza visszatér a téli edzőtáborozás egyik helyszínére. A tréner hosszú évek óta Törökországban nyaral, ezúttal sem lesz másként, Belekben pihen egy hetet a Mészöly-család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!