Haladás

2015.05.13. 13:28

Mindenki a stadionba: Két Hali-meccs egy jeggyel

A Haladás-szurkolók a Nyíregyháza-meccs belépőjével megtekinthetik a Puskás Akadémia elleni találkozót is.

haladas.hu

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás klubvezetése szeretné, ha minél többen buzdítanák a csapatot a pénteken 19 órakor kezdődő, Nyíregyháza elleni életbevágóan fontos bajnokin. A vezetők több ötletet is felvetettek, mivel tudnák meginvitálni a szurkolókat a meccsre, vagy éppen megköszönni nekik az egész bajnokságba nyújtott támogatásukat. Volt olyan kezdeményezés, ami rajtuk kívül álló okok miatt nem sikerült.

Nos, a vezetők úgy döntöttek, aki a Nyíregyháza ellen megveszi a jegyét, ugyanezzel a belépővel megtekintheti a zárófordulóbeli (pontos időpont még nincs) Puskás Akadémia elleni hazai bajnokit is

Ráadásul a vezetők csökkentették a jegyárakat, a

tribünre egységesen 1500 HUF

a többi lelátóra (korzó, kanyar, álló) egységesen 500 HUF

a belépő.

Jegyelővétel a

Legea-Haladás Ajándékboltban (Szhely, Kossuth Lajos utca 20.) csütörtökön, pénteken 10-16 óra között.

Pénteken 15 órakor nyitnak a Rohonci úti pénztárak.

Online: meccsjegy.mlsz.hu

Jegyvásárlás csak klubkártyával lehetséges. Fontos! Aki tehát megveszi belépőjét a Nyíregyháza elleni meccsre, ne dobja el, mert azzal a tikettel tud bemenni a Puskás Akadémia ellen is.

Aki még normál áron vett belépőt, a Legea-Haladás Ajándékboltban vagy a meccs előtt a jegypénztáraknál visszakapja a különbözetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!