Haladás

2014.04.13. 19:22

Kiszolgálták szenzációs közönségüket

Artner Tamás és Marco Rossi a mérkőzést követő sajtótájékoztatón egyaránt a Haladást dicsérte. Volt miért.

haladas.hu

Artner Tamás: - A csapat ma játszotta azt, amit szeretünk és amit elvárunk tőle. Nagy lendülettel, dinamikusan futballoztunk, ehhez kellett egy olyan Honvéd is, amely felvállalta a bátor játékot. Az első félidőben remekül futballoztunk, három góllal vezethettünk volna, pedig a piros-fekete csapat ellen nem könnyű gólhelyzeteket kialakítani. A második játékrész eleje is rendben volt, utána a magunk által diktált tempótól kicsit elfáradtunk, minden méterért meg kellett küzdeni. A végén volt két ziccere az ellenfélnek, ami egy edzőnek azért nem nagy öröm. Összességében kiszolgáltuk szenzációs közönségünket, egy jól felkészített csapatot vertünk meg. Ami a dobogót illeti, ha a hazai meccseinket hozzuk, idegenben pedig masszívak leszünk, bármi elképzelhető. Azonban fontos leszögezni, nem mi vagyunk a harmadik hely esélyesei. Örömteli, hogy sérült játékosaink épülgetnek fel, már számíthatok Schimmerre és Dvorscákra, és Devecseri is edz.

Marco Rossi: - A Haladás az első félidőben sokkal jobb volt. A másodikban változott a játék lépe, kiegyenlített lett a mérkőzés, akadt két ziccerünk is, amiket kihagytunk. Ezek tükrében törvényszerű volt a vereség. Tudtuk mire számítatunk a Haladástól, a párharcok nagy részét azonban így is ők nyerték meg, és jobban passzoltak nálunk. Gratulálok a győzelmükhöz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!