Haladás

2014.04.02. 12:45

Láz után laza kocogás

Schimmer Szabolcs lázas beteg volt, ezért hagyta ki az Újpest elleni meccset. A védő szerdán már kocogott, de még egyáltalán nem érzi magát fittnek.

Pum András

Schimmer Szabolcs alapembere a Szombathelyi Haladásnak, ám a legutóbbi, Újpest (1-0) elleni bajnokin betegség miatt hiányzott. A 30 esztendős jobb oldali védőt vélhetően egy vírus döntötte le lábáról, szerdán edzett először, pontosabban csak kocogás szerepelt a programjában.

- Múlt csütörtökön rosszul éreztem magam, és bár elmentem edzésre, végül nem kihagytam a tréninget - tudtuk meg Schimmer Szabolcstól. - Jól tettem, hiszen utána otthon már több mint 38 fokos lázam volt, és az elkövetkező három napban végig 38.5 körüli hőmérsékletet mértem. Nem tudom mi kapott el, csak gyanítom, hogy valamilyen vírus, hiszen a csütörtöki edzés után mikor hazaértem, hánytam is, emellett a torkom és a mandulám is begyulladt. Szerencsére az antibiotikum-kúrának köszönhetően az utóbbi napokban láztalan vagyok, így ma először edzhettem, ami esetemben mindössze kocogást jelentett. Azonban továbbra sem vagyok valami fitt, ez a kis kocogás is megviselt - voltam már jobb erőben is, na. Remélem a lázam nem megy fel, mert csütörtökön is szeretnék tréningezni.

Schimmer Szabolcs utoljára Pápán lépett pályára bajnokin. Fotó: Unger Tamás

- Azt most még nem tudom megmondani, hogy elutazhatok-e a csapattal a pénteki, Puskás Akadémia elleni meccsre, majd meglátjuk, hogy leszek holnapra. Arra lehet némi esély, hogy kerettag leszek - zárta szavait Schimmer Szabolcs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!