Haladás

2016.02.17. 13:51

Már majdnem a földdel egyenlő a Haladás-stadion

Szorgosan dolgoznak a munkások a Rohonci úton, fotósunk múlt pénteken és ma is megörökítette, ami még megmaradt a stadionból.

haladas.hu

Február 3-án, azaz alig több mint két hete kezdték el bontani a Szombathelyi Haladás Rohonci úti stadionját. Először a Bartók Béla körúti vendégszektor tűnt el a föld színéről, majd hamarosan a korzólelátó, a kapu mögötti szektorok, a birkózócsarnok, teniszpályák, büfé, a klubház következett. Mostanra szó szerint romokban hever minden. Már csak félig áll a munkacsarnok is, és a héten a sok nagy csatát megélt tribünt is elkezdték bontani a markológépek. A tribün monumentális tetőszerkezete már a gyepen hever, de a lelátó sem áll sokáig. Napokon belül a bontást még felülről „figyelő”, négy óriási világítótest is „elhullik”.

A gyors rombolás után rövidesen kezdődhet az építkezés, hogy legkésőbb 2017. őszére elkészüljön a sokak által nagyon várt 8557 férőhelyes vadonatúj, minden igényt kielégítő stadion és a sportcsarnok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!