Haladás

2015.10.05. 05:16

Megsérült Bosnjak

A magyar válogatott keretébe behívott Predrag Bosnjak nem játszhat Feröer-szigetek és Görögország ellen. A védő hasfalizomhúzódást szenvedett.

haladas.hu

Mint ismert, a Haladás-játékosok közül Király Gábort és Predrag Bosnjakot hívta be a válogatott keretbe Bernd Storck, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya. Nos, Bosnjak már el is köszönt társaitól. Az M4 sportcsatorna vasárnap esti gólösszefoglalójában Sztancsik Tamás, a válogatott sajtófőnöke elmondta, Bosnjak megsérült a diósgyőri meccsen, így nem szerepelhet a két Eb-selejtezőn.

- A diósgyőri mérkőzés közben éreztem, hogy iszonyúan fáj a hasfalam, de nem kértem cserét, végigjátszottam a meccset - tudtuk meg Bosnjaktól. - Idővel elmúlt a fájdalom, ám a meccs után ismét előjött. A válogatott orvosa megvizsgált, úgy gondolja, hogy hasfalizomhúzódást szenvedhettem - remélhetőleg nincs szakadás. Még itt vagyok a válogatottnál, de nem tudok edzeni sem. Este kilenckor ultrahanggal is megnéznek, utána okosabbak leszünk. Alapból egy ilyen sérülés gyógyulási ideje 8-10 nap, de lehet ennél több is. Szóval most úgy néz ki, hogy a két válogatott meccset kihagyom, abban bízhatok, hogy a jövő szombati FTC elleni meccsre rendbejövök. De most még ezt sem merem kijelenteni.

Storck egyelőre senkit sem hívott be a Haladás bal oldali védője helyett.

A műsor vendége volt egyébként Király Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!