Haladás

2015.05.28. 20:31

Szombaton MINDENKI a stadionba!

Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Kör elnöke arra kéri drukkertársait, szombat este minél többen menjenek ki és buzdítsák a Halit a Puskás Akadémia elleni sorsdöntő összecsapáson.

haladas.hu

Szombaton 19 órai kezdettel az OTP Bank Liga utolsó 30. fordulójában a Szombathelyi Swietelsky-Haladás a Puskás Akadémát fogadja a Rohonci úton. A tét óriási. Amennyiben a Hali nyer, jövőre is NB I-s marad, minden más esetben figyelni kell a rivális Dunaújváros paksi eredményére is.

- Arra kérem valamennyi szurkolótársamat: jöjjön ki a meccsre szombaton és hajszoljuk bele a csapatot a győzelembe - jelezte Keringer Zsolt, a Haladás Szurkolói Kör elnöke. - Nem lehet szemet hunyni az elmúlt egy évben történtek felett, de most félre kell tenni mindent, egy a lényeg: bent kell maradnunk az NB I-ben! Annál sokkal de sokkal nagyobb a tét, mint, hogy a múltbeli sérelmek miatt most valaki ne jöjjön ki a meccsre. Hiszem, hogy a csapat is odateszi magát, akit közülük most esetleg külön motiválni kell, azzal elveszítettük a csatát. Mégegyszer mondom, nem hunyunk szemet az elmúlt egy év történései mellett, ezért a bajnokság befejezése után leülünk tisza vizet önteni a pohárba, egyeztetni a vezetőkkel a jövővel kapcsolatban. Most azonban még hátravan a sorsdöntő, Puskás Akadémia elleni összecsapás - ott a helyünk a csapat mellett. A szurkolói oldal nagyon készül a meccsre, hajrá, Hali!

Jegyelővételről és jegyárakról ITT TÁJÉKOZÓDHAT

Fontos! A Nyíregyháza ellen megváltott jeggyel ingyen be lehet jönni a Puskás Akadémia ellen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!